Начало / Блог с тенденции / Слънчеви очила Santos de Cartier

Нашият Блог с тенденции

Слънчеви очила Santos de Cartier

Представяме ви новата колекция слънчеви очила на френската топ марка Cartier – Santos de Cartier. Тези очила са истински произведения на изкуството, извън времето и модните тенденции, съчетаващи съвременен дизайн, уникално качество и иновации. Рамките са ръчно изработени с типичното за Cartier внимание към детайла и елегантния завършек.

 

Очилата са създадени, за да отдадат почит на изобретателя и пионер в авиацията Алберто Сантос-Дюмон. През 1904 г. именно за него Луи Картие изработва един от първите ръчни часовници. Оттогава украсата във форма на винт може да бъде открита във всички аксесори от колекцията Santos и напомня на нитовете, използвани авиацията и изработвани от материали в два различни цвята.

 

Santos de Cartier са очила за човека, който винаги върви напред. Той излъчва неоспорима сила, действа спрямо убежденията си и никога не му липсва авантюризъм. За него всичко е въпрос на гледна точка, а безупречният дизайн на Santos de Cartier му дава увереността да покори света.


Това е колекция от очила, която очертава начин на живот: въпрос на любопитство, въпрос на желание. Очилата се предлагат в стил авиатор или правоъгълни, с отличителен двоен мост и изсветляващи стъкла или леко огледално покритие. И тъй като става въпрос за изследване на света и прекосяване на хоризонта, лещите са украсени с мотив "карта на света" в златно огледално покритие. Тази специална ограничена серия е едновременно загатване и почит към пионерския дух на Cartier.

 

Скъпоценните метали и двуцветните покрития могат да бъдат открити в цялата колекция аксесоари Santos – истинска декларация за стил и независимост.

 

 

Рамка авиатор

 

 

Този вариант на очилата е унисекс и може да се носи както от дръзки мъже, така и от независими жени. Рамките са метални, с платинено покритие и винтове в златно шампанско. Мостът е двоен, както при цялата серия, а поляризираните лещи са в изсветляващо сиво с леко сребристо огледално покритие и златист огледален мотив “карта на света”. Когато носите тези слънчеви очила вие просто правите модно изявление и няма съмнение, че ще привлечете всички погледи около вас.

 

 

 

 

 

 

Метални рамки, с платинено покритие и винтове в златно шампанско. Двоен мост и поляризирани лещи в изсветляващо сиво с леко сребристо огледално покритие. 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Метални рамки, с покритие в златно шампанско и винтове в платинено. Двоен мост с десен "черпука на костенурка" и поляризирани лещи в изсветляващо кафяво.

 

 

 

 

 

 

 

 

Квадратна рамка 

 

 

 

Слънчевите очила с правоъгълна рамка са насочени само към мъже. Рамките отново са метални, с платинено покритие и винтове в златно шампанско. Формата е правоъгълна, с двоен мост, сиви поляризирани изсветляващи лещи и леко сребристо огледално покритие.

Подходящи са за мъже, които ценят своите стил и изисканост.

 

 

 

 

 

 

 

Метални рамки, с покритие в златно шампанско и винтове в платинено. Двоен мост с десен "черпука на костенурка" и поляризирани лещи в изсветляващо кафяво.

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция

Виртуално огледало СНИМАЙ! Свали Your snapshot img