Използвайте промо код MANIA10 за допълнителна отстъпка на избрани слънчеви очила !
Начало / Очила на изплащане с TBI

Очила на изплащане с TBI

Opticlasa вече предлага опцията да пазарувате на изплащане с TBI Bank. Опцията за закупуване на изплащане е възможно само за слънчеви очила и е валидна само в онлайн магазина на веригата.

 

Насоки как да се възползвате от покупка на изплащане с TBI Bank:

 

  1. Изберете продукт от сайта, поставете го в кошницата. Отидете в кошницата и натиснете „Купете продуктите”. След като въведете данните за доставка, натиснете „продължете“. В информация за плащане изберете опцията “TBI” и продължете напред. Накрая натиснете бутона „вземи с TBI” и посочете срока на изплащане. Служител от Центъра за обслужване на клиенти на TBI  ще се свърже с Вас, за да попълните своите данни. 
  2. След одобрение на заявката ще получите SMS от TBI и e-mаil със секретен линк, чрез който да прикачите снимки на личната си карта и да завършите своята идентификация.
  3. След това TBI са в процес на проверяване на снимките.  Ще получите линк с всички документи за подписване чрез SMS и на e-mail. За да е по-лесно, служител на TBI отново се свързва с Вас, за да подпишете дистанционно. Вие единствено трябва само да продиктувате уникалния код, който сте получили на SMS.  А подписаният договор и останалите документи получавате на подадения от Вас e-mail. 
  4. Вече сме финализирали всичко! Очаквайте обаждане от Opticlasa за потвърждение и инфомрация кога да очаквате покупката си на посочения от Вас адрес.

 

Нека споделим някои предимства да пазаруваш с TBI:

⦁    Пазарувате изцяло онлайн от всяка точка, в която има активен интернет, без да сте ограничени от работно време. 
⦁    Получавате отговор на заявката си до минути; 
⦁    Данните Ви са напълно защитени – процесът по събиране на данни и подписване е сигурен и преминава през специални линкове и уникален код. И всичко това се случва дистанционно и съобразено изцяло с GDPR-правилата. Искаме да Ви е лесно и затова с tbi bank  не се налага да инсталирате допълнителни приложения за подпис или да се правят допълнителни регистрации; 
⦁    Погасявате вноската си, както Ви е най-удобно онлайн/офлайн.

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция

Виртуално огледало СНИМАЙ! Свали Your snapshot img