Начало / Блог с тенденции / Колко чифта слънчеви очила трябва да има една жена?

Нашият Блог с тенденции

Колко чифта слънчеви очила трябва да има една жена?

"Ще си купя този модел слънчеви очила, защото пасва идеално на обувките ми и е перфектен за среща!” – кой мъж говори така? Мъжете носят слънчеви очила, защото им свети слънцето или защото просто харесват модела им.


А защо жените носят слънчеви очила? Защото те са аксесоар, без който никой аутфит не е завършен. И тъй като ежедневието ти е също толкова шарено, колкото и гардеробът ти е препълнен с обувки и чанти, съвсем нормално е да си подготвена и с десетки модели слънчеви очила за всеки повод. Ето и 10 примера от нас:

 

Очила за всеки ден

 

Всички си имаме поне един любим чифт очила, който имаме от толкова отдавна, че дори не помним кога сме ги купили. Можеш да ги носиш както с кецове и готина тениска, така и с ефирна лятна рокля – те просто си подхождат с всичко! Е, това разбира се не означава, че един чифт очила са достатъчни за една жена, така че продължаваме нататък.

 

Очила за среща с приятелки

 

Обичаш да прекарваш време със своите приятелки в някой мол, на кафе или просто разхождайки се по центъра, нали? И нека си признаем – тайничко се състезаваш с тях коя е с най-модерна визия. Е, как тогава да не си сложиш точно онзи модел с красивите камъни и големите стъкла, с който ще привлечеш вниманието не само на приятелките си, но и на всички останали жени, с които се разминеш.

 

Очила за бизнес среща

 

Дойде и важната среща, която планираш от 2 седмици. Подготвяш си идеалната комбинация с любимата черна пола и онази прекрасна риза, съчетаваш ги със стилето токчета и… грабваш единствения модел слънчеви очила, които имаш – с големи кръгли стъкла и цветни камъни по рамките? Спокойно, това щеше да се случи само ако наистина имаше само един чифт слънчеви очила. За щастие, ти имаш перфектните изисканиочила, с които да изглеждаш професионално и компетентно.

 

Очила за първа среща

 

Предстои ти среща с онзи невероятно сладък мъж, който те заговори снощи пред киното? Не би искала да изглеждаш твърде строга, нито твърде екстравагантна. Искаш да бъдеш едновременно провокативна, стилна и загадъчна. Знаеш, че тази визия ще придобиеш със секси модел котешко око, а ти със сигурност имаш такъв в колекцията си.

 

Очила за спорт

 

Не сме си и помислили, че би могла да облечеш тениска и маратонки, които да комбинираш с провокативните очила за среща! Може да става въпрос само за тичане в парка или посещение на фитнеса, но това не значи, че може да си позволиш да не изглеждаш добре. Разбира се, че имаш правилния спортен модел, който перфектно допълва готиния ти спортен стил.

 

Очила за парти

 

Без големи тъмни очила, просто не си готова за парти. Наясно сме, че си подготвена и за тази ситуация и имаш точния модел очила за купона тази вечер. Все пак си планирала да си направиш поне 524 селфита, а това няма как да стане без парти очилата.

 

Очила за прикритие

 

Има дни, в които просто не се чувстваш във форма – особено ако си спала само 2 часа след въпросното парти. Имаш среща за сутрешно кафе или имаш да свършиш няколко задачки – тогава най-добрият ти приятел са огромните очила, които ще прикрият умората.

 

Очила за шофиране

 

Разбира се, че имаш отделни слънчеви очила в колата, вероятно с допълнителна защита срещу отблясъците на колите на пътя. Но нека си го кажем в прав текст – основната причина да ги носиш, докато шофираш, не е в заслепяващото слънце, а в отражението, което останалите шофьори виждат в огледалата.

 

Очила за плаж

 

Плажът е мястото, където всички усилия за перфектна визия се отплащат. Тук демонстрираш перфектни форми и е абсолютно недопустимо да не носиш със себе си поне няколко екстравагантни модела слънчеви очила - по един за всеки различен модел бански, който имаш.

 

Очилата, с които си №1

 

Това са очилата, които слагаш, когато се чувстваш на върха на света и искаш ясно и категорично да го заявиш на всички останали. Те са най-провокативните ти очила и са най-голямата ти модна находка. Когато си с тях, околните дори не смеят да ти направят комплимент, тъй като не се чувстват достойни да говорят с теб.Сигурни сме, че не сме успели да изброим всички видове очила, които имаш, защото има толкова много модели, колкото и женски настроения. Както се казва – “Колкото повече, толкова повече!”

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция

Виртуално огледало СНИМАЙ! Свали Your snapshot img