Използвайте промо код MANIA10 за допълнителна отстъпка на избрани слънчеви очила !
Начало / За нас

За Нас

Една класа над другите

Верига оптични центрове „OPTICLASA” има дългогодишен опит в областта на търговията с очна оптика и предлага пълна гама аксесоари и услуги, касаещи грижата за вашите очи. Първите оптични магазини компанията открива в София през 1993 г., работейки с най-големите световни производители в оптичния бранш. Днес фирмата предлага продуктите си услугите си в 34 собствени магазина. Нашите специалисти оптици и лекари офталмолози са на Ваше разположение, за да Ви помогнат в избора на слънчеви очила и корекционни рамки във всеки един от фирмените магазини.

 

Нашата мисия е да бъдем една крачка напред в оптичните технологии, услуги и качествени продукти, както и разширяване на нашата мрежа модерни оптични центрове из страната. Нашите лекари ще Ви прегледат с най-съвременна техника, за да установят Вашата корекция.

ОPTICLASA предлага:
  • Компютърна диагностика за проверка на зрението
  • Компетентна лекарска консултация
  • Системата Essilor Visioffice, която представя възможност за снемане на максимално точни мерки на пациента
  • Стъкла за корекция на зрението на най-добрите фирми в оптичния бранш: Tokai, Essilor, Rodenstock, Optiswiss, Hoya и др.
  • Цялата гама продукти на американските компании  BAUSCH & LOMB и Johnson & Johnson световни лидери в производството на контактни лещи.

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция

Виртуално огледало СНИМАЙ! Свали Your snapshot img