Колекция Пролет/Лято 2018 е вече тук!!
Начало / Блог с тенденции

Нашите Тенденции

Слънчеви очила за зима 2018
Голяма част от хората свързват слънчевите очила с топлите дни, плажните партита и дългите летни разходки. Но да не забравяме, че и през зимата може да е слънчево. Точно заради това не бива да подценяваме влиянието на ултравиолетовите лъчи. А освен защитната функция, разбира се има и естетическа - още една причина да носите очила през този сезон!
Прочетете още
Слънчеви очила – тенденции 2018
Краят на тази календарна година наближава и някак естествено започваме да мислим за новото начало и това, което ни предстои през 2018. По навик вярваме, че ще е по-хубаво, по-цветно и по-запомнящо се. Ами, нека го направим такова! Представяме ви модните тенденции при слънчевите очила, които определено носят винтидж спомен от миналото, но и свеж полъх от бъдещето.
Прочетете още
Изборът на очила - the ultimate guide
Изборът на очила всяка година се оказва предизвикателство за много хора. Каква да бъде защитата Различават ли се по нещо очилата за шофиране от стандартните модели? Ако и вие сте сред хората, които си задават тези въпроси, то имаме точния наръчник при избор на очила.
Прочетете още
Летни тенденции в слънчевите очила 2017
Модните тенденции това лято залагат изцяло на контрастите - във формата, в цветовете, в детайлите. Тази година моделите изобилстват от цветове и декорации и въобще - няма как да не се влюбите в тях! Обещаваме ви, че със сигурност и вие ще откриете своя любим сред топ трендовете на лято 2017.
Прочетете още
Как да се грижим за слънчевите си очила?
Ако лятото си имаше любим аксесоар, това със сигурност щяха да са слънчевите очила. Огромният избор от форми и стилове позволява да откриете точно тези очила, с които да допълните и подчертаете лятната си визия - в града или на плажа. За да могат слънчевите очила да са в добра форма за възможно най-дълго време, голямо значение има как ще ги поддържате. Грижата за тях не е чак толкова непосилна задача, а и изисква минимално време и усилия.
Прочетете още
Как да подберем цвета на слънчевите очила в зависимост от цвета на кожата и косата
Лятото е вече на прага ни, температурите се покачват, а слънцето пече - време е за нови слънчеви очила! В предишна наша статия ви показахме как да подберете рамките си спрямо формата на лицето (ако сте я пропуснали, можете да я прочетете тук). За да сме още по-полезни при избора, решихме да ви посъветваме и какъв цвят на очилата да изберете, съобразявайки се с цвета на кожата и косата си.
Прочетете още

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция