ВИЖТЕ НАШИТЕ НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ! МОДЕЛИ 2018 ГОДИНА!
Начало / Блог с тенденции

Нашите Тенденции

Изборът на очила - the ultimate guide
Изборът на очила всяка година се оказва предизвикателство за много хора. Каква да бъде защитата Различават ли се по нещо очилата за шофиране от стандартните модели? Ако и вие сте сред хората, които си задават тези въпроси, то имаме точния наръчник при избор на очила.
Прочетете още
Летни тенденции в слънчевите очила 2017
Модните тенденции това лято залагат изцяло на контрастите - във формата, в цветовете, в детайлите. Тази година моделите изобилстват от цветове и декорации и въобще - няма как да не се влюбите в тях! Обещаваме ви, че със сигурност и вие ще откриете своя любим сред топ трендовете на лято 2017.
Прочетете още
Как да се грижим за слънчевите си очила?
Ако лятото си имаше любим аксесоар, това със сигурност щяха да са слънчевите очила. Огромният избор от форми и стилове позволява да откриете точно тези очила, с които да допълните и подчертаете лятната си визия - в града или на плажа. За да могат слънчевите очила да са в добра форма за възможно най-дълго време, голямо значение има как ще ги поддържате. Грижата за тях не е чак толкова непосилна задача, а и изисква минимално време и усилия.
Прочетете още
Как да подберем цвета на слънчевите очила в зависимост от цвета на кожата и косата
Лятото е вече на прага ни, температурите се покачват, а слънцето пече - време е за нови слънчеви очила! В предишна наша статия ви показахме как да подберете рамките си спрямо формата на лицето (ако сте я пропуснали, можете да я прочетете тук). За да сме още по-полезни при избора, решихме да ви посъветваме и какъв цвят на очилата да изберете, съобразявайки се с цвета на кожата и косата си.
Прочетете още
Слънчеви очила Santos de Cartier
Представяме ви новата колекция слънчеви очила на френската топ марка Cartier – Santos de Cartier. Тези очила са истински произведения на изкуството, извън времето и модните тенденции, съчетаващи съвременен дизайн, уникално качество и иновации. Рамките са ръчно изработени с типичното за Cartier внимание към детайла и елегантния завършек.
Прочетете още
Колко чифта слънчеви очила трябва да има една жена?
Слънчевите очила са аксесоар, без който никой аутфит не е завършен. И тъй като ежедневието ти е също толкова шарено, колкото и гардеробът ти е препълнен с обувки и чанти, съвсем нормално е да си подготвена и с десетки модели слънчеви очила за всеки повод.
Прочетете още

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция