Начало / Блог с тенденции / Rodenstock X-tra Clean

Нашият Блог с тенденции

Rodenstock X-tra Clean

ПОКРИТИЕ БЕЗ ЗАЦАПВАНЕ

 

Изминалата година разкри пред нас предизвикателства, които направиха своеобразно напомняне за това колко малко ни трябва всъщност, за да направим живота си лесен, приятен и зареден с приятни емоции. Предпазните маски, покрили лицата ни, станаха от задължителните ежедневни аксесоари и някак неусетно всички други необходимости се завъртяха около възможността за кофморт, съчетавайки новото ежедневие със старите желания и потребности.

 

При носене на очила, поставяйки маската върху лицето, вероятността от зацапване, породено от докосване или изпотяване, е почти задължително. Rodenstock предизвикват този дискомфорт с покритие X-tra Clean. То придава на лещите значително по-гладка повърхност, като по този начин се гарантира резултат на дълготрайно кристално и ясно зрение. 

 

Покритие X-tra Clean на Rodenstock:

 

  • отблъсква оптимално както вода, така прах и всякакво замърсяване
  • се почиства изключително лесно без ивици и отпечатъци
  • осигурява дълготрайно чисто и кристално зрение

 

 

 

93%

от потребителите потвърждават трудното зацапване с покритие X-tra Clean и в сравнение с други използвани лещи почистват и поддържат повърхността изключително лесно.

 

Друго изключително удобство е, че тези диоптрични лещи вече са и складова наличност, което ги поставя както в приятния ценови клас, така и за няколко дни позиционирани върху избраната рамка.

 

За да получите допълнителна информация или желаета да поръчате, можете да посетите удобен за Вас оптичен център, чиито контакти ще намерите в секция Магазини в сайта. За да стартираме поръчакта онлайн, свържете се с нас на:

 

+359 2 868 75 32

+359 87 9977668

 onlineshop@opticlasa.com

 

На разположение за Вашите запитвания и съобщения е и нашият LiveChat.

 

За едно удобно ежедневие!

 

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция

Виртуално огледало СНИМАЙ! Свали Your snapshot img