Начало / Блог с тенденции / Горещи тенденции за лято 2018

Нашият Блог с тенденции

Горещи тенденции за лято 2018

Всяка кралица на красотата знае, че слънчевите очила са финалният щрих на неотразимата визия! Точно по тази причина е абсолютно задължително да бъдете в крак с модните тенденциии.


Ще ви представим най-актуалните модни тенденции за лято 2018, както и няколко модела слънчеви очила от новите колекции на топ дизайнерски марки, които се нареждат сред най-впечатляващите аксесоари за годината. Нашите хитови предложения със сигурност ще запленят почитателите на различни стилове и ще допринесат с поне едно-две попълнения за летният must-have шопинг лист.

 

 

Цветни летни стъкла

 

Една от най-силните тенденции и това лято определено са цветните стъкла в най-разнообразни цветове – от пастелно розово, до ярко жълто или синьо. За по-смелите цветовете са още по-ярки и неотразими. Можете да ги носите като любими ежедневни очила или само в случаите, когато когато имате нужда от допълнителна доза самоувереност.

 

 

 

 

Елегантна конструкция, подчертаваща финото и изящно изпълнение на Dior Stellaire, е нежно завършена с пастелно розови стъкла.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С тези цветни кръгли Gucci рамки, вдъхновени от духа на 80-те, няма как да останете незабелязана, независимо от повода.

 

 

 

 

 

 

 

 Огромни рамки...

 

Огромните очила са по-големи, по-ефектни и по-впечатляващи. Трендът на големите рамки се завръща в най-различни форми това лято. Когато ги сложите, тези очила ще говорят вместо вас. За да бъдете на топа на вълната, най-добре е те да са с кръгла рамка, котешко око или авиатор.
Ако изберете по-изчистен модел, можете да го съчетавате както с ежедневни, така и с официално облекло. Екстравагантните модели пък ще се превърнат в най-добрият аксесоар за всеки повод.

 

 

 

Нежни и освободени – класически Gucci рамки, носещи духа на пеперудата, за елегантно съвършенство

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Големи и просто незабравими рамки в червено, завършени със златни пинчета и поликарбонатни стъкла - уникален модел от Moschino.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...и малки рамки

 

Това лято всяка модна икона ще бъде забелязана с такъв стил очила. С изчистени, повдигнати рамки и тъмни лещи, тези миниатюрни очила са пълната противоположност на предишната тенденция и носят уникално деветдесетарско усещане.

Модерни и лесни за съчетаване както с ежедневни, така и с вечерни тоалети, skinny рамките ще са висшата мода във вашите аксесоари, така че се въоръжете с поне един чифт за сезона!

 

 

 

 

 

Ултра модерни и различни, тези котешки очи със златни пинчета от Moschino ще накарат всички да приковат погледите си към теб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вдъхновени от очилата, които носи Лолита в незабравимия филм на Стенли Кубрик, Le Specs създават този уникален модел с дебела черна рамка и плоски лещи.

 

 

 

 

 

 

 

 Рамки с равен топ

 

Слънчевите очила с плоска горна част на рамките са абсолютен хит. Този стил в подходящ както за мъжете, така и за жените и подхожда на почти всяка форма на лицето, благодарение на ъгловата форма. Носете ги на фестивал, на пътешествие с кола или каквото и да е друго приключение това лято.

 

 

 

Ацетатните рамки на Dior в балансирани земни цветове и почти плоски стъкла осигуряват строга, но и запомняща се съвременна визия, подчертана с огледални отблясъци.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уникален дизайн от Fendi със стъкла, излизащи извън рамките и декорация с перли – всичко в тези очила крещи "съвременен стил".

 

 

 

 

 

  

Очила-украшения

 

Женствените, украсени слънчеви очила са идеалният придружител за парти или екскурзия. Ако заложите на чифт котешки очи или кръгли рамки с перли, камъчета, злато и всякакви други прекрасни детайли, нямате нужда дори от други аксесоари. Искрящите или блестящи детайли на рамките ще ви помогнат да постигнете излъчването на модна дива. Заложете на тях, когато искате да откраднете светлината на прожекторите!

 

 

 

Великолепни леки рамки в розово злато от Jimmy Choo, с покрита с блестящи кристални частици предна част – за истински неотразими дами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Модел-мечта за всяка фешън икона – фино котешко око в розово злато, прецизно завършено с логото на Fendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коя тенденция ви допада най-много това лято? Ще ви разберем, ако ви е трудно да изберете само една. Разбира се, най-значимият фактор при изборът на слънчеви очила си остава един и той е – да се чувствате неотразими с тях!

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция

Виртуално огледало СНИМАЙ! Свали Your snapshot img