Stay Safe Sale! Използвай промокод: SAFE за допълнителна -30% отсъпка
Начало / НОВО ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

НОВО ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Мерки и план на работа в оптични центрове "Opticlasa"

Важно съобщение

 

Уважаеми клиенти,

 

Във връзка с предприетите мерки от министерство на здравеопазването и новоприетата заповед № РД-01-124/13.03.2020г. целяща ограничаването на по-голямо разпространение на COVID-19, от екипа на оптични центрове „Opticlasa“ предприемаме следните мерки и план на работа:

 

Информираме Ви, че част от обектите ни ще започнат отново работа при засилени предпазни мерки с намалено работно време и намален състав. 

Работещите магазини от 06.04.2020г. са следните:

 

гр. София:

бул. "Витоша" 40

ул. "Алабин" 31
ул. "Солунска" 37
ул. „Граф Игнатиев“ 41-А
 

гр. Варна:

Партньрски магазин "VIP Optic" - ул. Княз Борис I 20-30

 

Всички други наши обекти ще преустановят работа до 12.04.2020 г. или до второ нареждане.


Оставаме на Ваше разположение на телефон +359 2 868 75 32, пишете ни също и на live chat платофрмата на нашия уеб сайт, на е-мейл onlineshop@opticlasa.com или във Facebook профила ни.

 

Относно всички поръчки за изработка на диоптрични очила, контактни лещи и разтвори, ще се свържем с Вас във възможно най-скоро време. Ще направим всичко възможно да осигурим доставката на необходимите продукти. За хората, които спешно се нуждаят от свойте диоптрични очила, моля пишете ни на live chat платофрмата на нашия уеб сайт, е-мейл onlineshop@opticlasa.com, във Facebook профила ни или на телефон +359 2 868 75 32. При нужда на контактни лещи и разтвори поръчки могат да се приемат и онлайн чрез съобщения на гореупоменатите канали за комуникация. За повече информация относно поръчка и доставка на контактни лещи ще намерите на този линк: https://opticlasa.com/pages/contactlenses 

  

Може да поръчате контактни лещи и разтвори на нашия сайт чрез съобщение на live chat прозореца в долния десен ъгъл, чрез е-мейл на onlineshop@opticlasa.com или на телефон +359 2 868 75 32. Поръчката Ви ще бъде изпратена чрез куриер с наложен платеж. Доставката е безплатна.

 

Към настоящия момент няма информация за спиране на работа от страна на куриерската фирма, с която работим, ако това се случи ще се наложи да предприемем други действия по доставака и издаване на готови поръчки на дипотрични очила.

 

Повече информация ще може да получите в понеделник 16.03.2020г. на нашия уеб сайт opticlasa.com или на страниците ни в социалните мрежи. На разположение сме и на live chat платформата на нашия уеб сайт.

 

            От екипът на верига оптични центрове „Opticlasa” сме изключително съпричастни към случващото се и се надяваме засегнатите хора и техните близки да се възстановят бързо и успешно! 

 

Основен приоритет за верига оптични центрове „Opticlasa“ винаги е била грижата за нашите клиенти и високото ниво на обслужване. Именно затова, за да осигурим безопасна среда за работа, както за нашите клиенти, така и за нашите служители, верига оптични центрове „Opticlasa” предприема следните засилени действия за обезопасяване на работещите:

 

  • Ежедневно се извърша засилена дезинфекция на работните площи,

и често докосваните повърхности, съгласно последните актуални инструкции на Министерство на здравеопазването.

  • Служителите ни са инструктирани за честото миене на ръцете си по време на работа;
  • В офисите има предоставени дезинфектантни диспенсъри за

служители;

  • Извършаването на поръчки от нашия онлайн магазин е възможно. За сега няма

информация за ограничена или забавена работа от странана на куриерската ни фирма.

  • Екипът на оптични центрове „Opticlasa” следи за новоприети решения и

препоръки от Министерство на здравеопазването.

 

Благодарим Ви за разбирането!

 

 

 

 

 

 

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция

Виртуално огледало СНИМАЙ! Свали Your snapshot img