Начало / Доставка

Доставка

Всички поръчки се изпращат с опция "Тествай преди да платиш"

 

Доставката за цялата страна е безплатна. Всички доставки се изпращат с опцията „Тествай преди да платиш“. Доставката на поръчаната стока се извършва при следните условия:

  1. Поръчаната стока се доставя на посочения от Потребителя адрес. Потребителят поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
  2. Поръчаната от Потребителя стока се доставя от 2 (два) до 5 (пет) работни дни от датата на получаване на съобщение за потвърждение на поръчката на посочения от него валиден адрес.
  3. Поръчаната стока се доставя от куриер, подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
  4. Ако Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и Opticlasa се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
  5. В случай, че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по допълнителната доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката.

Нашите Предимства

Free delivery

Безплатна

доставка

Try Before you buy

Пробвай

преди да купиш

Authenticity Guarantee

Гарантирана

автентичност

2 years warranty

2 години

гаранция

Виртуално огледало СНИМАЙ! Свали Your snapshot img